Karasungur İlkokulu
KARASUNGUR MAH. KARASUNGUR KÜME EVLERİ KARASUNGUR İLKOKUL SİTESİ KARASUNGUR İLKOKUL NO: 143 ÇINAR / DİYARBAKIR

VİZYON

-Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu; -Hizmet alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış; -Çalışma ortamı,öğrenci başarı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden; -Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen; -Bilgi çağının gereklerini yerine getiren bir ilkokul olmak.

MİSYON

-Öğrencilerimizin; -Bilgili,becerikli,dürüst,sorumluluğunu bilen ve araştıran; -Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanan; -Ortak bir genel kültüre,ülkemizin kalkınmasına yardımcı olan; -İlgi ve istek ve yetenekleri doğrultusunda hayata iyi bir şekilde hazırlanan; -Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen; -Vatanını ve Milletini seven; -İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında yapılan Çınar Kaymakamlığı Futbol Turnuvasında ikincilik, 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında SBS de okulumuz İlçe ikincisi olmuştur
Öğretim Şekli :Tam gün Öğretim uygulanmaktadır

Tam gün Öğretim uygulanmaktadır